Home Page Rain Drop

Forside » » Home Page Rain Drop

Siden 1996

NORDIC ADVENTURE FILM FESTIVAL

Velkommen til eventyret! 

Verden er fuld af store eventyr. Fra naturen i vores baghave, over Himalaya, til storbyjunglen drages vi mennesker af at prøve kræfter med det ukendte. Vi gør det hver for sig, sammen med gode venner eller som del af et større fællesskab. I vores grundvold længes vi mod det ukendte, mod at flytte grænser – ganske enkelt fordi vi ikke kan lade være. 


Når N.A.F.F. åbner dørene til årets festival er som altid det med et ønske om at bringe de mange eventyr, som opleves langt fra Alfarvej til de nordiske biografer, således eventyret kan opleves af alle med eventyr i blodet. Ambitionen er at samle film fra alle verdenshjørner og i alle genrer, så alle har mulighed for at opleve eventyret og komme helt tæt på, når outdoorfolk verden over udfordrer grænserne. Og det er uanset om turen går til Mt. Everest for at bestige bjerge, til Namibias brændende ørken for at løbe eller for at sejle rundt om Papua Ny Guinea. Eventyret lever i detaljen – uanset hvordan det udleves.

Hos Nordic Adventure Film Festival har vi siden 1996 været drevet af en vision om at vise årets vigtigste adventure film i et biografformat. Vi vil være omdrejningspunkt for en nordisk debat om grundvilkåret for det at rejse, for eventyret i sin essens, ja for hvorledes vi alle tager bedre hånd om vores planet. Og du inviteres hermed med til at deltage i debatten – både under festivalen og på vores sociale medier.

Vi ses derude – og i biografmørket!


Hold dig opdateret på datoer, program og nyheder om N.A.F.F. på vores facebookside samt instagram.

#NAFF #NordicAdventureFilmFestival

SEND DINE FILM
Har du produceret en film, er du velkommen til at sende os en mail på info@adventurefilmfest.dk med ansøgningsskema til at få din film vist på festivalen. Læs mere her.
NAFF|AWARDS
Hvert år kårer vi vinderne af de prestigefyldte NAFF|AWARDS, som bliver uddelt ved vores awardshow, som afholdes i Cinemateket, København. Læs mere om vinderne her.
PRAKTISK INFO
Nordic Adventure Film Festival afholdes rundt om i Norden, med hovedevent i København i november samt øvrige visninger i Skandinavien i løbet af året. Læs praktisk info her
Film på programmet i 2022

FILM

10
+ AWARDS
35
+ ADVENTUREFILM
6000
+ PUBLIKUM
 
10
+ SIDE EVENTS
Se de seneste nyheder

NYHEDER

 • "Sæt dig ordentligt til rette i biografstolen
  og få adrenalinen op."
  - EUROMAN
 • "De fascinationsbårne adventurefilm, der i et poetisk anslag følger tavse skiløbere og bjergbestigere i forførende kulisser, er stadig på programmet."
  - INFORMATION
 • "Danish Adventure Film Festival sætter fokus på ekstrematleterne"
  - BERLINGSKE

KOM I KONTAKT MED OS

  Dit navn (påkrævet)

  Din email (påkrævet)

  Emne

  Din besked

  SEND EN BESKED I FORMULAREN ELLER SEND EN MAIL TIL INFO@ADVENTUREFILMFEST.DK

  FacebookInstagramEmail