Vil du gerne vise en film fra N.A.F.F. for en skoleklasse?

Vi har mulighed for at arrangere visninger af udvalgte film på festivalen film til skoleklasser både under og efter festivalen.

Skriv en mail til info@adventurefilmfest.dk og hør om mulighederne.

OBS! Ny skolevisning 03/12 2020:

NAFF|OUTDOOR SKOLE

Kom med til 4 udvalgte kortfilm, som er en del af Nordic Adventure Film Festival. Nåede du ikke at komme med under festivalen, som fandt sted d. 24.-29. november, så kan du stadig nå at opleve nogle udvalgte kortfilm, som vises som en åben skolevisning. Der vil ligeledes være en kort præsentation ved festivaldirektør Bugge Holm Hansen.

Vi viser følgende film:

Made In Voyage
Hvem har ikke drømt om at sætte deres liv på pause for at tage på et eventyr, hvor kun fantasien sætter grænserne for, hvad der er muligt? En tur, hvor tiden står stille – langt væk fra ansvar, sociale aftaler og smartwatches i nutidens hektiske livsstil.

On Falling
I denne kortfilm reflekterer tre kvinder over deres vilje til at pådrage sig brækkede knogler, hjernerystelser og skader på organerne som professionelle mountainbikere. Vi følger Enduro World Series-stjernerne Andréane Lanthier Nadeau og Miranda Miller, samt den professionelle rytter og olympiske skicross-medaljevinder Brittany Phelan. ‘On Falling’ er et drømmende og uortodoks glimt af de indre landskaber hos dem, der er helt inde i en subkultur, hvor fald er normalt.

On The Edge
I den danske kortfilm ‘On the Edge’ får vi et indblik i parkour-udøveren Oliver Thorpes hverdag, hvor han konstant udfordrer sine fysiske og mentale grænser. Vi følger Olivers alternative livsstil, hvor det at bevæge sig er prioriteret højt, og hvor fuldtidsjobbet er udskiftet med drømmen om at kunne leve af at dyrke parkour.
 

Kom med på en tour-de-force, når 10 af de bedste kvindelige skiløbere og snowboardere går sammen med det formål at vise deres skills på de brede planker. Fra gaderne i Quebec til de store bjerge i Chamonix til backcountry i la Rosière.

Pris pr. elev: 50,-

> Køb billet til skolevisningen d. 3. december kl. 12.00