Blog full width

Forside » » Blog full width

Open call for 2020!

TILMELD DIN FILM TIL N.A.F.F. 2020

For at tilmelde din film til 2020 skal du sende følgende:

  1. En kort tekst om filmen
  2. En online screener (hvis du har en) eller trailer
  3. Dine kontaktoplysninger

Når vi har modtaget din mail, sender vi vores entryform retur, som skal udfyldes med al information om filmen. Du bedes derfor læse regler og regulativer i festivalens entryform. Det kan tage noget tid inden du får endeligt svar om deltagelse…

Læs mere

VINDERNE AF NAFF AWARDS 2019

Lørdag d. 23. november 2019 blev Nordic Adventure Film Festivals årlige awardshow afholdt, hvor der blev uddelt 13 priser, som alle hylder adventurefilm-genren.

Det handler om actionsport, eventyr og en god fortælling. Nordic Adventure Film Festival viser adventurefilm på det store lærred, så publikum kan opleve eventyret på helt tæt hold og få adrenalinsus og inspiration fra verdens bedste ekstremsportsudøvere.

Her er de 13 vindere på årets adventurefilm festival, som løb…

Læs mere

CYKELENTUSIASTERNES FILM FEST GENOPSTÅR I KØBENHAVN!

Så er det officielt. Gran Fondo Film Festival genopstår som del af Nordic Adventure Film Festival, og det med nogle af tidens bedste landevejscykelfilm på programmet.

(mere…)

Læs mere

Årets Nordic Adventure Film Festival er lige om hjørnet. I år åbnes festivalen, tirsdag d. 19 november, af filmen ’The Last Mountain’ om en dramatiske redningsaktion på K2, vinteren 2018. Under festivalen kommer filmens hovedpersonen, bjergbestigeren Adam Bielecki, på besøg for at introducere filmen.

Sammen med en polsk gruppe af bjergbestigere forsøger Adam Bielecki i 2018 at gennemføre en vinterbestigning af K2. Noget der er forsøgt talrige gange, men som…

Læs mere

BILLETSALGET ER I GANG!

Programmet til dette års Nordic Adventure Film Festival er nu offentliggjort og billetsalget sat i gang! Festivalen afholdes i Cinemateket i København fra d. 19. til den 24. november. Øvrige datoer offentliggøres senere.

Læs hele festivalens programmet her og følg de enkelte begivenheder på NAFF på facebook for at se, hvad der sker på Skandinaviens største adventure film festival!

Vi glæder os til at se jer…

Læs mere

Nina Rasmussen og Hjalte Tin modtager Ritzau Prisen 2019

Eventyrere hyldes for at give en stemme til etniske minoriteter og opretholde eventyrets grundvilkår.

(mere…)

Læs mere

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Datoerne for Nordic Adventure Film Festival 2019 er nu på plads, og du kan godt begynde at glæde dig!  Årets festival er foreløbig planlagt til København og Aarhus, så hold øje her på hjemmesiden samt følg NAFF på facebook, hvor der løbende kommer mere information om Skandinaviens største adventure filmfestival.

København: 19.-24. november 2019

Aarhus 30. november – 1. december 2019

Flere datoer offentliggøres løbende.

Programmet offentliggøres 1. november, hvor…

Læs mere

SÅ KOMMER FESTIVALEN TIL AARHUS

I weekenden 1.-2. december 2018 står der action, adventure og udholdenhed på programmet, når Nordic Adventure Film Festival viser film i Øst for Paradis i Aarhus.

Festivalen er netop blevet afholdt i København og kommer nu til Aarhus med 13 adventurefilm fra både Danmark og resten af verden.

De virkelige eventyr på kanten!
Programmet i Aarhus er et udvalg af nogle af de bedste film festivalen kan tilbyde og har bl.a. bjergbestigning,…

Læs mere

SE VINDERNE AF NAFF AWARDS 2018

Lørdag d. 24. november 2018 blev Nordic Adventure Film Festivals årlige awardshow afholdt, hvor der blev uddelt 12 priser, som alle hylder adventurefilm-genren.

Det handler om actionsport, eventyr og en god fortælling. Nordic Adventure Film Festival viser adventurefilm på det store lærred, så publikum kan opleve eventyret på helt tæt hold og få adrenalinsus og inspiration fra verdens bedste ekstremsportsudøvere.

Her er de 12 vindere på årets adventurefilm festival, som løb…

Læs mere

HELLE LØVEVILD GOLMAN VINDER RITZAU PRISEN 2018!

Du kender de danske eventyrere som Vitus Bering, Knud Rasmussen og Troels Kløvedal. Men Danmark er spækket med eventyrere og personer, som dedikerer sig i eventyrets ånd. Ritzau Prisen hylder årligt en person eller en organisation, som har gjort noget ekstraordinært.

Du kender måske ikke navnet, men Jesper Ritzau var om nogen personificeringen af en lille gruppe dedikerede danske eventyrere, som tilbage i 80’erne og 90’erne gjorde ekstremsport til folkeeje…

Læs mere
Page 1 of 41234