november 13, 2017 Nyheder Ingen kommentarer

 

Uden gode samarbejdspartnere ingen NAFF festival. I år har vi valgt at åbne op for hvilke brands og butikker som hjælper bag facaden således at det er muligt at afholde NAFF.

Mød Nordisk Friluftskompani

Nordisk Friluftskompani er en nystartet turarrangør i norden, som er stiftet af de tre danskere Sarah Spang, Kristian Torp og Adam Waarst. Målet for de tre erfarne turguider er med deres brede viden at udvide danskernes horisont for, hvilke fede aktiviteter der egentlig findes i hele det nordiske friluftsliv. ”Naturen og fysiske aktiviteter har altid udfordret os som mennesker. Der venter altid noget nyt og anderledes derude, som kan give os handlekraft og mestringsfølelse, hvis vi bare lever os ind i situationen og er til stede. Det er netop det, vi vil hjælpe vores deltagere med at finde,” siger stifter af Nordisk Friluftskompani, Kristian Torp, der blandt andet står for fjeldskikurserne og de tekniske vandrekurser.

Nordisk Friluftskompani har ingen fast base, da de prioriterer at lægge deres ture i naturområder, hvor aktiviteterne passer bedst – herunder for eksempel fjeldski, vandring, topture, packraft, klatring og meget mere. Derfor vil de operere i hele norden og på sigt også i Grønland og Island.

”Adam og jeg har arbejdet i Grønland som guider, og vi har et mål om også at lave ture i både Grønland og Island, da man ikke finder mere vild og øde vildmark i Norden, som gør det til en stor legeplads for friluftsinteresserede,” siger Kristian Torp.

Han understreger, at Nordisk Friluftskompani kun laver ture, de gerne selv vil med på. Derudover er turene altid alt inklusiv, så det er nemt at deltage og nemt at gennemskue, hvad hele turen koster. Selvsagt bliver sikkerheden taget alvorligt med uddannede og erfarne turledere.

Den unikke helhedsoplevelse er Nordisk Friluftskompanis hjertebarn. Destinationerne er nøje udvalgt, så du får smuk natur med en spændende aktivitet et sted, du med garanti ikke selv ville kunne finde på nettet hjemmefra. Derudover vil de altid dygtige og erfarne turledere være til rådighed med masser af nyttig viden og gode historier.

Læs mere på www.nordiskfriluftskompani.no

Skrevet af Bugge Holm Hansen